Sunați-ne : +373 69 339 196

Tinctura de propolis

Home  >>  Tinctura de propolis

Schema de aplicare în interiorul tincturii de propolis
         
 În interiorul extractului de alcool se utilizează intern în tratament:
– în timpul răcelii și al gripei. Propolisul este ca un antibiotic natural, ucigând bacteriile pe drum și ridicând imunitatea. Aceasta înseamnă că există un efect terapeutic dublu.

– în tratamentul bronșitelor acute și cronice
 – cu hipertensiune arterială

– boli ale stomacului și ale duodenului – boli ale ulcerului peptic, colită cronică și acută. Deja timp de 5-7 zile de la internare, există o ușurare a afecțiunii și o persoană începe să trăiască o viață nouă – o viață fără durere.

 – tuberculoza pulmonară, de obicei, în combinație cu tinctura de molii de ceară.
– un efect foarte bun se realizează atunci când se clătește gâtul cu perfuzie la amigdalită – pentru aceasta, 30 picături de tinctură de propolis se diluează într-un pahar de apă caldă și se clătesc la fiecare 2-3 ore)

Luați tinctură de propolis în interiorul dumneavoastră, aveți nevoie de 15-40 de picături. 15 picături se consumă profilactic, în timp ce tratarea acelorași boli ar trebui adusă la 40 de picături. Tinctura de propolis în 50-100 grame de apă este diluată și beată 30 de minute înainte de mese. În timpul amestecării se formează o emulsie de lapte – aceasta este reacția normală a propolisului
Băutura trebuie să fie de la 2 la 3 săptămâni. Apoi trebuie să faceți o pauză de 2 săptămâni și puteți începe să luați din nou acest medicament.

 Aplicarea tincturii de propolis la copii Schema de aplicare diferă de adulți. 1 an de copil este de 1/20 din doza unui adult. De exemplu, dacă un copil are 10 ani sau mai mult, puteți oferi în siguranță jumătate din doza unui adult

. Acum, puteți să aplicați în siguranță tinctură alcoolică de propolis în interiorul și să nu vă fie teamă că veți face ceva greșit.

Tinctura de propolis 10%
Prețul este de 120 lei = 190 ml.