Sunați-ne : +373 69 339 196

Propolis

Home  >>  Propolis

Prețul propolisului – 3 lei pe 1 gram.
Ambalare de la 10 grame.

Propolis – este vorba de niște bucăți eterogene de culoare gălbuie-galben. Substanță rășinoasă lipicioasă, care are o formă plastică, miros caracteristic și un gust amar, ușor ars și astringent.
Compoziția propolisului include multe substanțe biologic active:
 mai mult de 50% din balsamuri și rășini vegetale; o treime din ceară; 10% uleiuri esențiale; 5% din polen; microelemente (calciu, potasiu, fier, sodiu, zinc, fosfor, cupru); vitaminele B, A, E, H și P; Acid; alcooli.
 Și aceasta nu este o listă completă de substanțe. Propolis are proprietăți utile unice. Este cunoscut ca un excelent antibiotic, un agent antiviral și un agent antifungic care poate suprima rapid creșterea și dezvoltarea microorganismelor patogene.
 Propolisul este, de asemenea, un analgezic excelent, care poate reduce o durere destul de puternică.
 Adezivul de albine are un bun efect anti-inflamator și un efect de vindecare a rănilor. Acesta este un imunostimulant excelent, care mărește capacitatea organismului de a rezista la diverse infecții. Puteți adăuga că este un excelent complex de vitamine, atât de necesar pentru organism în timpul bolii. Propolisul interior este folosit pentru tratarea bolilor tractului respirator ale intestinului, în probleme dentare și ginecologice și chiar ca un agent antitumoral in cancer. Pentru uz intern, se utilizează un produs pur și se prepară preparate pe bază de alcool și tincturi de apă, ulei de propolis și lapte. Pentru fiecare boală, există o rețetă pentru propolis.

Adezivul de albine este un medicament care poate vindeca multe boli diferite. Utilizarea unui produs pur este cea mai simplă metodă de tratament. Este folosit pentru a obține rapid un efect pozitiv. De asemenea, este convenabil pentru că nu trebuie să gătiți nimic, doar tăiați o mică bucată de propolis și puteți începe tratamentul.
 Cât de corect să luați propolisul în formă pură:
Dacă un dinte bolnav este deranjat, aveți nevoie de o bucată mică, de dimensiunea unui mazăre, de a pune pe un loc dureros și să așteptați un pic. Adezivul de albine are un efect analgezic puternic, este capabil să reducă durerea într-un timp foarte scurt, astfel încât să nu se simtă practic. Apoi trebuie să aruncați piesa folosită.
 Cu inflamații și sângerări ale gingiilor, stomatitelor, bolilor parodontale și altor probleme dentare, trebuie să luați puțin propolis, să-l țineți în gură, uneori cu câțiva dinți. Sub influența saliva, componentele active ale lipiciului vor fi eliberate din acesta și vor avea efectul lor de vindecare. După 10 – 15 minute, o piesă trebuie scuipată. Pentru a face astfel de proceduri, este necesar zilnic până la vindecarea completă.
Cu boli respiratorii, raceli, gripa, angina, propolis pot fi, de asemenea, utile. Pentru tratamentul de mestecat ar trebui să fie în mod similar, numai pentru o lungă perioadă de timp. La începutul bolii, în mod constant, cu excepția pauzelor pentru hrană. Când există o ușoară ușurare și acest lucru se produce după aproximativ 3-5 ore, puteți reduce ușor frecvența de mestecare. Piesele folosite ar trebui scuipate.
 Utilizarea propolisului în gastrită, ulcere și afecțiuni inflamatorii ale stomacului diferă ușor. În acest caz, este mestecat, împărțind rata zilnică (5 g) de 2-3 ori, în timp ce bucățile de clei nu scuipă, ci înghiți. Acest tratament este, de asemenea, eficient în cazul pancreatitei.