Sunați-ne : +373 69 339 196

Miere de hrișcă

Home  >>  Miere de hrișcă

Miere de hrișcă

Proprietăți utile de miere de hrișcă:

Mierea de hrișcă este una dintre cele mai înalte și utile varietăți de miere. Se recoltează în perioada de înflorire a hrișcă de la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lunii august (în funcție de zonă și de momentul însămânțării). Mierea de hrișcă are un gust ascuțit și o aromă foarte plăcută (uneori controversată). Se cristalizează foarte rapid, astfel încât, până la jumătatea toamnei, mierea de hrișcă devine confecționată.
Mierea din hrișcă are un conținut ridicat de proteine, materie minerală.
Se recomandă femeilor însărcinate.

Proprietăți medicinale: antiseptic, actualizează sânge, întărește vasele de sânge, îmbunătățește sânge, curata fluxul sanguin, facilitează regenerarea țesutului deteriorat, crește nivelul de hemoglobină din sânge.
Acesta este utilizat pentru tratarea anemiei, beriberi, boli ale sistemului digestiv, boli ale tractului gastro-intestinal, ulcer gastric, pentru ficat bolevanii, pentru a preveni arterioscleroza și ca tonic cardiac.
Mierea din hrișcă este extrem de utilă pentru răceli.
În plus, oamenii de știință japonezi au stabilit și au confirmat că mierea din hrișcă îndepărtează radionuclidele din organism și ajută la restabilirea celulelor.
Preturi de 0,5 kg = 65 lei, 1 kg = 120 lei, 4,5 kg = 500 lei