Sunați-ne : Alexei 69 339 196

Miere cremă

Home  >>  Miere cremă

 in anul 2023 nu este in vînzare Crema de miere


Caracteristici și proprietăți

Miere cremoasă (sau biciuită) se formează ca rezultat al prelucrării cu oxigen (biciuire) a produsului albinelor lichide. Saturate cu oxigen, acesta obține un gust delicat, dulceață echilibrată și se topește literalmente în gură. În același timp, proprietățile sale de aromă și vindecare rămân neschimbate. Consistența unui astfel de produs seamănă cu smântână groasă sau maioneză. Este ușor să-l ungeți pe pâine – nu vă va scurge și murdări mâinile.

 Din produsul obișnuit al albinelor, mierea are o serie de proprietăți: o consistență cremoasă și o textura delicată pe care o păstrează pe tot parcursul anului; Produsul nu trebuie să fie încălzit și topit – nu se îngroșă pentru o perioadă lungă de timp; dobândind o consistență diferită, reușește să păstreze toate substanțele utile care sunt conținute în desertul obișnuit al albinelor. Creionul face ca desertul să fie confortabil în consum

Atenție vă rog! Produsul cremă este aceeași miere naturală cu o structură îmbunătățită. Ca rezultat al prelucrării, pur și simplu dobândește o formă convenabilă pentru consum, fără a schimba calitățile sale naturale.

Crema de miere din tei Pret 0,6kg = 60 lei