Sunați-ne : Alexei 69 339 196

Miere

Home  >>  Miere

Miere de Salvie

Miere de salvie are o aromă delicată și un gust plăcut cu gust amar. Proprietăți terapeutice: antiinflamator, recuperator, antibacterian, hemostatic, diuretic. Se utilizează pentru tratament: artrită, boală tiroidiană, colecistită, obezitate, frig și gripă.

Mai mult

Miere de mai

Mierea este colectată de albine în aprilie-mai. Conține: salcâm, aluna, salcie, mama și mama vitregă, violete, arțar, cireș, păpădie, copaci de grădină arbuști sălbatici: păducel, chizil.
Proprietăți: restabilire, antibacteriană, antiinflamatorie.
Se utilizează pentru a trata: boli gastro-intestinale, răceli și gripă.

Mai mult

Miere de luncă

Miere de luncă este colectată de albine din: tei, cimbru, trifoi, mazare de șoarece, mlaștină sălbatică, sunătoare, trifoi dulce, salvie, cicoare, oregano, foarte plăcut la gust, are aroma unui buchet de flori de pajiște.

Mai mult

Miere de tei

Mierea de tei este o miere de calitate superioară, una dintre cele mai populare în țara noastră. Are o aromă delicată plăcută și un gust dulce puternic.
Mierea de tei este un mare ajutor în tratamentul răcelilor, este un excelent diaforetic, expectorant și fortificat. Mierea din tei este un bun ajutor în tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal, ficatului, vezicii biliare.

Mai mult

Miere cremă

Miere cremoasă (sau biciuită) se formează ca rezultat al prelucrării cu oxigen (biciuire) a produsului albinelor lichide. Saturate cu oxigen, acesta obține un gust delicat, dulceață echilibrată și se topește literalmente în gură. În același timp, proprietățile sale de aromă și vindecare rămân neschimbate. Consistența unui astfel de produs seamănă cu smântână groasă sau maioneză. Este ușor să-l ungeți pe pâine – nu vă va scurge și murdări mâinile.

Mai mult

Miere de flori

Mierea de flori are o culoare deschisă, cristalizează foarte repede. Această miere este ușor inferior în gust diferite tipuri de miere, dar, ca și alte tipuri de utile pentru organismul uman. Mierea de flori are o activitate enzimatică ridicată.
Proprietăți medicinale: antiseptice, diuretice, nutritive si bactericide.

Mai mult

Miere de hrișcă

Mierea de hrișcă este una dintre cele mai înalte și utile varietăți de miere. Se recoltează în perioada de înflorire a hrișcă de la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lunii august (în funcție de zonă și de momentul însămânțării). Mierea de hrișcă are un gust ascuțit și o aromă foarte plăcută (uneori controversată). Se cristalizează foarte rapid, astfel încât, până la jumătatea toamnei, mierea de hrișcă devine confecționată.
Mierea din hrișcă are un conținut ridicat de proteine, materie minerală.

Mai mult

Miere de salcâm

Mierea de salcâm este foarte gustoasă și sănătoasă. Medicii de miere de salcam recomanda persoanelor care sufera de diabet. Deoarece mierea de salcâm nu provoacă alergii, experții recomandă utilizarea acestuia în alimentele pentru copii. Mierea de salcâm ajută la tratamentul tulburărilor nervoase, insomniei, hipertensiunii, afecțiunilor tractului gastro-intestinal, rinichilor și ficatului. Este de asemenea utilizat sub formă de loțiuni, soluții apoase și unguente în tratamentul bolilor de piele și a bolilor oculare (blefarită și conjunctivită).

Mai mult